Date Event
26-Jul-2021 10:30 AM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
27-Jul-2021 10:30 AM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
28-Jul-2021 10:30 AM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
29-Jul-2021 10:30 AM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
30-Jul-2021 10:30 AM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
30-Jul-2021 7:15 PM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
31-Jul-2021 2:30 PM REEBOK X SWEAT AND TONIC: THE ADVENTURE CLASS W details
Sun7.18 Mon7.19 Tue7.20 Wed7.21 Thu7.22 Fri7.23 Sat7.24
Vinyasa Flow, Hot - Yoga Studio Sheldon / // 8:30 AM 50 min
Triple Sweat - Sweat on the Roof SJulian / // 8:30 AM 90 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Samantha / // 9:30 AM 45 min
The Beat - Ride Studio Jordan / // 9:30 AM 45 min
Booty HIIT - Sweat on the Roof Lisa / // 10:30 AM 50 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Jordan / // 10:45 AM 45 min
The Beat - Ride Studio Samantha / // 11:00 AM 45 min
Hot HIIT: Arms & Abs - Sweat on the Roof SLisa / // 11:45 AM 50 min
Vinyasa Flow, Hot - Yoga Studio Angela M / // 12:15 PM 60 min
Vinyasa Slow Flow - Sweat on the Roof Rachael F / // 1:00 PM 50 min
Meditate & Restore, Warm - Yoga Studio Rachael F / // 3:30 PM 60 min
 
Club Ride - Ride Studio Phoenix / // 6:30 AM 45 min
Sunrise Ride - Sweat on the Roof Rebecca / // 7:00 AM 45
Vinyasa Slow Flow, Hot- Yoga Studio Angela M / // 7:00 AM 60 min
Vinyasa Slow Flow - Sweat Live Angela M / // 7:00 AM 45 min
3D Full Body HIIT - Sweat on the Roof Baylee / // 7:15 AM 50 min
The Beat - Ride Studio Nariko / // 7:45 AM 45 min
Peak Performance Ride - Sweat on the Roof SSteve / // 8:15 AM 45 min
Vinyasa Core Flow - Sweat on the Roof Angela M / // 8:30 AM 50 min
Hot HIIT: Abs & Assets - Yoga Studio Lisa / // 8:30 AM 60 min
3D: Full Body - HIIT Studio Baylee / // 8:45 AM 50 min
Hot HIIT: Core - Sweat on the Roof Lisa / // 9:30 AM 50 min
Rock the Bells - HIIT Studio Perez / // 10:00 AM 55 min
Rock the Bells - Sweat on the Roof Dustin / // 12:00 PM 50 min
Slow Burn - HIIT Studio George / // 12:15 PM 55 min
Rhythm & Flow - Yoga Studio Carmelinda / // 1:30 PM 60 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 5:00 PM 45 min
Core HIIT - HIIT Studio George / // 5:00 PM 50 min
Booty HIIT - Sweat on the Roof Lisa / // 5:15 PM 50 min
Club Ride - Ride Studio Steve / // 5:15 PM 45 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Tre / // 5:15 PM 45 min
Club Ride - Sweat on the Roof Julian / // 6:15 PM 45 min
The Beat - Ride Studio SRebecca / // 6:15 PM 45 min
3D: Full Body - HIIT Studio David / // 6:30 PM 55 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof SOlivia / // 6:30 PM 50 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof SRebecca / // 7:30 PM 45 min
Vinyasa Flow - Sweat on the Roof SRachael F / // 7:45 PM 50 min
Rock the Bells - HIIT Studio David / // 8:00 PM 50 min
Sunset Club Ride - Sweat on the Roof Steve / // 8:45 PM 45 min
Sunset Flow & Restore - Sweat on the Roof Rachael F / // 9:00 PM 60 min
 
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof SOlivia / // 7:00 AM 50 min
cancelled Perez / // 7:00 AM (55 min)
The Beat Ride - Sweat on the Roof George / // 7:15 AM 45 min
cancelled Rebecca / // 7:45 AM (45 min)
Booty HIIT - Sweat on the Roof Emma / // 8:15 AM 50 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 8:30 AM 45 min
Club Ride - Sweat on the Roof George / // 9:30 AM 45 min
cancelled Perez / // 9:30 AM (55 min)
Vinyasa Core Flow - Sweat on the Roof Sheldon / // 12:00 PM 50 min
cancelled Jacqui / // 12:00 PM (60 min)
cancelled Nariko / // 12:15 PM (55 min)
Hot HIIT: Abs & Assets, Hot - Yoga Studio Lisa / // 5:00 PM 60 min
cancelled Viola / // 5:15 PM (50 min)
The Beat - Ride Studio Nariko / // 5:15 PM 45 min
Booty HIIT - HIIT Studio George / // 5:30 PM 45min
cancelled Claudia / // 6:00 PM (45 min)
The Beat - Ride Studio Samantha / // 6:30 PM 45 min
Mat Pilates, Warm - Yoga Studio Viola / // 6:30 PM 60 min
cancelled Lisa / // 6:30 PM (45 min)
Rock the Bells - HIIT Studio Kaivan / // 6:45 PM 55 min
cancelled Julian / // 7:15 PM (45 min)
3D Full Body HIIT - Sweat on the Roof Dustin / // 7:45 PM 50 min
Yin & Calm, Warm - Yoga Studio Angela M / // 8:00 PM 60 min
Yin & Calm - Sweat Live Angela M / // 8:00 PM 60 min
Sunset Club Ride - Sweat on the Roof Steve / // 8:15 PM 45 min
Core HIIT - HIIT Studio Kaivan / // 8:15 PM 45 min
Sunset Flow & Restore - Sweat on the Roof SRachael F / // 9:00 PM 60 min
Sunset Club Ride - Sweat on the Roof Steve / // 9:15 PM 45 min
 
Peak Performance - Ride Studio Phoenix / // 6:30 AM 45 min
Sunrise Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 7:00 AM 45
Booty HIIT - HIIT Studio George / // 7:15 AM 55 min
Vinyasa Flow - Sweat on the Roof SAngela M / // 7:15 AM 50 min
The Beat - Ride Studio Rebecca / // 7:45 AM 45 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 8:15 AM 45 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Mariah / // 8:30 AM 45 min
Core HIIT - Sweat on the Roof Perez / // 8:30 AM 50
3D: Arms & Abs - HIIT Studio George / // 8:45 AM 45 min
Rock the Bells - Sweat on the Roof Dustin / // 9:30 AM 50 min
Hot HIIT: Core - Sweat on the Roof Lisa / // 12:00 PM 50 min
Hot HIIT: Abs & Assets, Hot - Yoga Studio Irina / // 12:00 PM 60 min
3D: Full Body - HIIT Studio George / // 12:15 PM 55 min
Vinyasa Power Flow, Hot - Yoga Studio Sheldon / // 5:00 PM 60 min
3D Full Body HIIT - Sweat on the Roof Al / // 5:15 PM 50 min
Club Ride - Ride Studio Jules / // 5:15 PM 45 min
3D: Full Body - HIIT Studio David / // 5:30 PM 50 min
Peak Performance Ride - Sweat on the Roof Jules / // 6:15 PM 45 min
The Beat - Ride Studio Jordan / // 6:30 PM 45 min
Booty HIIT - Sweat on the Roof Irina / // 6:30 PM 50 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Lisa / // 6:30 PM 60 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat Live Lisa / // 6:30 PM 45 min
Core HIIT - HIIT Studio Kaivan / // 6:45 PM 55 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Rebecca / // 7:30 PM 45 min
Sunset Flow & Calm - Sweat on the Roof Rachael F / // 7:45 PM 50 min
Rock the Bells - HIIT Studio Kaivan / // 8:15 PM 45 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Rebecca / // 8:45 PM 45 min
Sunset Flow & Restore - Sweat on the Roof Rachael F / // 9:00 PM 60 min
 
Sunrise Ride - Sweat on the Roof Jules / // 7:00 AM 45
3D: Arms & Abs - HIIT Studio Baylee / // 7:00 AM 45 min
Boxing HIIT, Hot Claudia / // 7:15 AM 55 min
Mat Pilates - Sweat on the Roof SViola / // 7:15 AM 50 min
Boxing HIIT - Sweat Live Claudia / // 7:15 AM 50 min
Club Ride - Ride Studio Steve / // 7:45 AM 45 min
Club Ride - Sweat on the Roof George / // 8:15 AM 45 min
Booty HIIT - Sweat on the Roof Baylee / // 8:30 AM 50 min
Core HIIT - HIIT Studio Nariko / // 8:30 AM 45 min
Mat Pilates, Hot - Yoga Studio Viola / // 8:45 AM 55 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 9:30 AM 45 min
Rock the Bells - HIIT Studio Dustin / // 9:30 AM 55 min
The Blend: Yoga x Pilates - Sweat on the Roof Sheldon / // 12:00 PM 50 min
Vinyasa Slow Flow, Hot- Yoga Studio Jacqui / // 12:00 PM 60 min
3D: Back & Booty - HIIT Studio Kaivan / // 12:15 PM 55 min
Hot HIIT: Arms & Abs - Yoga Studio George / // 1:15 PM 45 min
Booty HIIT - HIIT Studio SDavid / // 5:00 PM 55 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof Lisa / // 5:15 PM 50 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Mariah / // 5:30 PM 60 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Rebecca / // 6:00 PM 45 min
Rhythm and Flow - Sweat on the Roof Carmelinda / // 6:30 PM 50 min
3D: Full Body - HIIT Studio David / // 6:45 PM 55 min
Peak Performance Ride - Sweat on the Roof Phoenix / // 7:15 PM 45 min
Rock the Bells - Sweat on the Roof Julian / // 7:45 PM 50 min
Yin & Calm, Warm - Yoga Studio SAngela M / // 8:00 PM 50 min
Yin & Calm - Sweat Live SAngela M / // 8:00 PM 50 min
Sunset Club Ride - Sweat on the Roof Steve / // 8:15 PM 45 min
Sunset Flow & Restore - Sweat on the Roof Angela M / // 9:00 PM 60 min
Club Ride - Sweat on the Roof Steve / // 9:15 PM 45 min
 
Vinyasa Slow Flow - Sweat on the Roof Angela M / // 7:00 AM 50 min
The Beat - Ride Studio Claudia / // 7:00 AM 45 min
Vinyasa Flow, Hot - Yoga Studio Sheldon / // 7:00 AM 60 min
Core HIIT - HIIT Studio Kaivan / // 7:15 AM 55 min
Sunrise Ride - Sweat on the Roof George / // 7:30 AM 45
The Beat - Ride Studio Nariko / // 8:15 AM 45 min
Athletic HIIT - Sweat on the Roof Dustin / // 8:30 AM 45 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Tre / // 8:30 AM 45 min
Rock the Bells - HIIT Studio Kaivan / // 9:00 AM 50 min
3D Full Body HIIT - Sweat on the Roof Dustin / // 9:30 AM 50 min
Vinyasa Core Flow - Yoga Studio Angela M / // 9:45 AM 60 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof Mariah / // 12:00 PM 50 min
The Blend: Yoga x Pilates, Warm - Yoga Studio Angela M / // 12:00 PM 60 min
The Blend: Yoga x Pilates - Sweat Live Angela M / // 12:00 PM 60 min
Booty HIIT - HIIT Studio Irina / // 12:15 PM 55 min
Hot HIIT: Full Body - Yoga Studio Irina / // 1:30 PM 45 min
Peak Performance Ride - Sweat on the Roof Julian / // 5:00 PM 45 min
Vinyasa Flow - Sweat on the Roof Angela M / // 5:15 PM 50 min
Vinyasa Flow, Hot - Yoga Studio Sheldon / // 5:30 PM 60 min
Booty HIIT - HIIT Studio George / // 5:30 PM 45min
Club Ride: Rufus Du Sol - Ride Studio Steve / // 6:00 PM 45 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Nariko / // 6:15 PM 45 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof Tre / // 6:30 PM 50 min
Yin & Calm, Warm - Yoga Studio Rachael F / // 6:45 PM 60 min
Yin & Calm - Sweat Live SRachael F / // 6:45 PM 60 min
Sunset Club Ride: Rufus Du Sol - Sweat on the Roof Steve / // 7:30 PM 45 min
 
Triple Sweat - Sweat on the Roof Julian / // 8:30 AM 90 min
Triple Sweat - Ride, HIIT & Yoga Studios Nariko / // 8:30 AM 90 min
The Beat Ride - Sweat on the Roof Jordan / // 9:30 AM 45 min
3D: Full Body - HIIT Studio Baylee / // 10:00 AM 55 min
cancelled Rachael F / // 10:15 AM (60 min)
Vinyasa Slow Flow, Hot- Yoga Studio Rachael F / // 10:30 AM 60 min
Booty HIIT - Sweat on the Roof Lisa / // 10:30 AM 50 min
The Beat - Ride Studio Rebecca / // 10:45 AM 45 min
Peak Performance Ride - Sweat on the Roof Phoenix / // 10:45 AM 45 min
Booty HIIT - HIIT Studio Lisa / // 11:40 AM 55 min
3D Full Body HIIT - Sweat on the Roof David / // 11:45 AM 50 min
Hot HIIT: Full Body, Hot - Yoga Studio Baylee / // 12:00 PM 60 min
3D: Arms & Abs - HIIT Studio David / // 1:00 PM 55 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat on the Roof Baylee / // 1:15 PM 50 min
Hot HIIT: Abs & Assets, Hot - Yoga Studio Lisa / // 1:30 PM 45 min
Rock the Bells - HIIT Studio David / // 2:30 PM 55 min
Yin & Calm, Warm, 75 - Yoga Studio Rachael F / // 3:30 PM 75 min
Triple Sweat: Abs + Assets Edition - Ride, HIIT & Yoga Studios SJulian / // 4:15 PM 90 min
Club Ride: Gorgon City - Ride Studio Steve / // 5:00 PM 45 min