Sun10.18 Mon10.19 Tue10.20 Wed10.21 Thu10.22 Fri10.23 Sat10.24
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Sweat Flow L1/L2 - Sweat Live Sheldon / // 8:30 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
Triple Sweat - Reggaeton + Bachata - Sweat Live Odeta / // 9:15 AM 90 min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
The Beat - Sweat Live SClaudia / // 10:30 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
Slow Burn - Sweat Live Irina / // 10:45 AM 60 min
Sweat Flow - Sweat Live Angela M / // 11:15 AM 75 min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
The Brunch Beat - Ride Studio Jordan / // 12:00 PM 45 min
Booty HIIT - Sweat Live Lisa / // 12:15 PM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
Hot HIIT - Sweat Live Rory / // 1:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Drills & Thrills - Sweat Live Phoenix / // 1:30 PM 45 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
3D - Sweat Live Al / // 1:45 PM 60 min
Yin + Chill - Sweat Live SAngela M / // 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Power Ride - Sweat Live Phoenix / // 2:45 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
The Blend: Yoga x Pilates - Sweat Live Jennifer Zee / // 4:00 PM 60min
Triple Sweat Rory / // 4:15 PM 90 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
 
The Beat - Sweat Live Steve / // 6:30 AM 45 min
Slow Flow - Sweat Live Angela M / // 7:00 AM 60 min
Booty HIIT - Sweat Live Odeta / // 7:15 AM 60 mins
Drills & Thrills - Sweat Live Julian / // 7:30 AM 45 min
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Sweat Flow™ - Sweat Live SAmanda / // 8:15 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
Booty HIIT - Sweat Live Lisa / // 8:45 AM 60 mins
The Beat - Sweat Live Tiana / // 9:30 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
Hot HIIT: Booty - Sweat Live Frances / // 10:00 AM 60 min
Motivational Monday Boxing - Sweat Live Nate / // 10:15 AM 30 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
One on One Assessment Dustin 11:30 AM 45 Min
cancelled Carmelinda / // 12:00 PM (60 min)
Slow Burn - Sweat Live Tiana / // 12:15 PM 60 min
Drills & Thrills EXPRESS - Sweat Live Julian / // 12:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
One on One Assessment Dustin 12:30 PM 45 Min
The Beat EXPRESS - Sweat Live Nariko / // 1:15 PM 30 min
cancelled Carmelinda / // 1:30 PM (60 min)
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Rock the Bells - Sweat Live Tiana / // 1:45 PM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
Booty HIIT - Sweat Live Lisa / // 5:00 PM 60 mins
Hot HIIT: Full Body - Sweat Live Frances / // 5:15 PM 60 min
Drills & Thrills - Sweat Live Steve / // 5:15 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
Tonic House - Evening Lounge Tonic House / Tonic House 6:00 PM 3 hours
The Beat - Sweat Live Jordan / // 6:15 PM 45 min
3D - Sweat Live Julian / // 6:30 PM 60 min
Sweat Flow™ - Sweat Live SRachel / // 6:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 6:30 PM 30 min
3D - Sweat Live Al / // 8:00 PM 60 min
Yin + Chill - Sweat Live SAngela M / // 8:00 PM 60 min
 
Power Ride - Sweat Live Phoenix / // 6:30 AM 45 min
3D - Sweat Live Julian / // 7:00 AM 45 min
Hot HIIT: Booty - Sweat Live Frances / // 7:00 AM 60 min
The Beat - Sweat Live Tiana / // 7:30 AM 45 min
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Sweat Flow™ - Sweat Live Odeta / // 8:15 AM 60 min
Rock The Bells - Sweat Live Frances / // 8:15 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
The Beat - Sweat Live Tiana / // 9:00 AM 45 min
3D - Sweat Live Dustin / // 9:30 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
Slay + Stretch - Sweat Live SOdeta / // 10:00 AM 60 min
The Beat - Sweat Live Nariko / // 10:15 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
One on One Assessment Dustin 11:00 AM 45 Min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
Fire & Flow - Sweat Live Sheldon / // 12:00 PM 60 min
One on One Assessment Dustin 12:00 PM 45 Min
The Beat EXPRESS - Sweat Live Steve / // 12:15 PM 30 min
Booty HIIT - Sweat Live Frances / // 12:30 PM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
One on One Assessment Dustin 1:00 PM 45 Min
Drills & Thrills EXPRESS - Sweat Live George / // 1:15 PM 30 min
Meditate & Restore - Sweat Live SJulian / // 1:30 PM 45 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
3D - Sweat Live Al / // 2:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 4:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
The Beat - Sweat Live Nariko / // 5:15 PM 45 min
Slow Burn - Sweat Live Rory / // 5:15 PM 60 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat Live Frances / // 5:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 5:30 PM 60 min
Tonic House - Evening Lounge Tonic House / Tonic House 6:00 PM 3 hours
Drills & Thrills - Sweat Live Steve / // 6:15 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 6:30 PM 30 min
Rock the Bells - Sweat Live Dustin / // 6:45 PM 60 mins
Power Pilates - Sweat Live Rory / // 6:45 PM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 7:00 PM 60 min
Yin + Chill - Sweat Live W SAngela M / // 8:15 PM 45
 
The Beat - Sweat Live George / // 6:30 AM 45 min
Booty HIIT - Sweat Live W Frances / // 7:00 AM 60 mins
Power Pilates - Sweat Live W Rory / // 7:00 AM 60 min
Drills & Thrills - Sweat Live Phoenix / // 7:30 AM 45 min
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Hot HIIT - Sweat Live W Irina / // 8:15 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
The Beat - Sweat Live Tiana / // 9:30 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
Sweat Flow™ - Sweat Live SAngela M / // 10:00 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
Hot HIIT: Core - Sweat Live W Lisa / // 12:00 PM 60 min
Slow Burn - Sweat Live W Odeta / // 12:15 PM 60 min
Drills & Thrills EXPRESS - Sweat Live Magz / // 12:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
The Beat EXPRESS - Sweat Live Steve / // 1:15 PM 30 min
Slow Flow - Sweat Live SSean / // 1:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Booty HIIT EXPRESS - Sweat Live SLisa / // 1:45 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 4:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
3D - Sweat Live Al / // 5:00 PM 60 min
Soul Slow Flow - Sweat Live Sheldon / // 5:15 PM 60min
Drills & Thrills - Sweat Live Magz / // 5:15 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 5:30 PM 60 min
Tonic House - Evening Lounge Tonic House / Tonic House 6:00 PM 3 hours
The Beat - Sweat Live Jordan / // 6:15 PM 45 min
Hot HIIT - Sweat Live W Irina / // 6:30 PM 60 min
Booty HIIT - Sweat Live W Rory / // 6:30 PM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 6:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 7:00 PM 60 min
Rock the Bells - Sweat Live David / // 8:00 PM 60 mins
Yin + Chill - Sweat Live W SSean / // 8:00 PM 60 min
 
Drills & Thrills - Sweat Live Phoenix / // 6:30 AM 45 min
Sweat Flow™ - Sweat Live W Rory / // 7:00 AM 60 min
3D - Sweat Live W Claudia / // 7:00 AM 60 min
The Beat - Sweat Live Steve / // 7:30 AM 45 min
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Fire & Flow, 45min - Sweat Live Sheldon / // 8:15 AM 45 min
Booty HIIT, 45min - Sweat Live W Irina / // 8:30 AM 45min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
Drills & Thrills - Sweat Live George / // 9:00 AM 45 min
The Blend: Yoga x Pilates - Sweat Live Jennifer Zee / // 9:30 AM 60min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
Rock the Bells - Sweat Live Dustin / // 9:45 AM 60 mins
Power Ride - Sweat Live Phoenix / // 10:15 AM 45 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
One on One Assessment Dustin 11:30 AM 45 Min
Sweat Flow™ - Sweat Live SRachel / // 12:00 PM 60 min
Drills & Thrills EXPRESS - Sweat Live Steve / // 12:15 PM 30 min
Booty HIIT EXPRESS - Sweat Live W Frances / // 12:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
One on One Assessment Dustin 12:30 PM 45 Min
The Beat EXPRESS - Sweat Live Steve / // 1:15 PM 30 min
Hot HIIT: Arms + Abs - Sweat Live W Frances / // 1:15 PM 60 min
3D EXPRESS - Sweat Live George / // 1:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 4:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
Hot HIIT: Full Body, 45min - Sweat Live W Lisa / // 4:45 PM 45 min
The Beat - Sweat Live Tiana / // 5:15 PM 45 min
Booty HIIT - Sweat Live W Frances / // 5:15 PM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 5:30 PM 60 min
BodyART Yoga Fusion - Sweat Live Carmelinda / // 6:00 PM 60 min
Tonic House - Evening Lounge Tonic House / Tonic House 6:00 PM 3 hours
The Beat - Sweat Live Nariko / // 6:15 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 6:30 PM 30 min
3D - Sweat Live David / // 6:45 PM 60 min
Registered Massage Therapy W Courtney / Spa 7:00 PM 60 min
The Beat - Sweat Live Steve / // 7:30 PM 45 min
Dance HIITs - Sweat Live Dustin / // 8:15 PM 60 min
3D, 45mins - Sweat Live David / // 8:15 PM 45 min
 
The Beat - Sweat Live Claudia / // 6:30 AM 45 min
Fire & Flow - Sweat Live W Sheldon / // 7:00 AM 60 min
The Beat - Sweat Live Claudia / // 7:30 AM 45 min
3D - Sweat Live George / // 7:45 AM 60 min
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Slay + Stretch - Sweat Live Amanda / // 8:30 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
Rock the Bells - Sweat Live Dustin / // 9:30 AM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
The Beat - Sweat Live Nariko / // 9:30 AM 45 min
Sweat Flow™ - Sweat Live Amanda / // 10:00 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
One on One Assessment Dustin 11:00 AM 45 Min
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
The Blend: Yoga x Pilates - Sweat Live Jennifer Zee / // 12:00 PM 60min
The Beat - Sweat Live Steve / // 12:15 PM 45 min
3D - Sweat Live David / // 12:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
The Beat EXPRESS - Sweat Live Nariko / // 1:15 PM 30 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat Live W Frances / // 1:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Slay + Stretch - Sweat Live SAngela M / // 4:00 PM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 4:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
Drills & Thrills - Sweat Live Julian / // 5:00 PM 45 min
Sweat Flow™ - Sweat Live Angela M / // 5:30 PM 60 min
Slow Burn - Sweat Live W Rory / // 5:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 5:30 PM 60 min
Club Ride - RUFUS Du Sol - Sweat Live Steve / // 6:00 PM 45 min
Tonic House - Evening Lounge Tonic House / Tonic House 6:00 PM 3 hours
Somadome Somadome / Spa 6:30 PM 30 min
Yin + Chill - Sweat Live W Rory / // 7:00 PM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 7:00 PM 60 min
Triple Sweat - Sweat Live Frances / // 7:15 PM 90 min
 
Tonic House - morning Tonic House / Tonic House 8:00 AM 5 hours
Slow Flow, 45min - Sweat Live SAngela M / // 8:15 AM 45 min
Triple Sweat George / // 8:30 AM 90 min
Somadome Somadome / Spa 8:30 AM 30 min
Somadome Somadome / Spa 9:30 AM 30 min
The Beat - Rihanna - Sweat Live STiana / // 9:45 AM 45 min
3D - Sweat Live W Odeta / // 10:00 AM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 10:00 AM 60 min
Sweat Flow™ - Sweat Live Sheldon / // 10:30 AM 60 min
Somadome Somadome / Spa 10:30 AM 30 min
Drills & Thrills - Sweat Live George / // 11:00 AM 45 min
Booty HIIT - Sweat Live W Frances / // 11:30 AM 60 mins
Somadome Somadome / Spa 11:30 AM 30 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 11:30 AM 60 min
The Beat - Rihanna - Sweat Live Tiana / // 12:00 PM 45 min
Hot HIIT: Full Body - Sweat Live W Odeta / // 12:00 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 12:30 PM 30 min
3D - Sweat Live David / // 1:00 PM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 1:00 PM 60 min
Hot HIIT: Abs + Assets - Sweat Live W Lisa / // 1:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 1:30 PM 30 min
Tonic House - afternoon Tonic House / Tonic House 1:30 PM 4 hours
Power Ride - Sweat Live Julian / // 2:00 PM 45 min
3D - Sweat Live David / // 2:30 PM 60 min
Registered Massage Therapy Courtney / Spa 2:30 PM 60 min
Somadome Somadome / Spa 2:30 PM 30 min
Yin + Chill - Sweat Live SAngela M / // 3:00 PM 60 min
Triple Sweat Julian / // 3:30 PM 90 min
Somadome Somadome / Spa 3:30 PM 30 min
Somadome Somadome / Spa 4:30 PM 30 min
Club Ride - Sweat Live Steve / // 5:00 PM 45 min
Somadome Somadome / Spa 5:30 PM 30 min